• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
De leukste musea & leerzame uitjes in Den Haag
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in Den Haag

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Den Haag!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Den Haag.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 66 resultaten
Pagina: 123

Volg Kidsproof Den Haag

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 66 resultaten
Pagina: 123

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Den Haag

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Den Haag vind je alle kindvriendelijke musea in Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Den Haag zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Den Haag

In de bibliotheken in Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Den Haag vind je alle bibliotheken in de regio.