Fruit plukkenTerug naar het overzicht

Je eigen fruit plukken? Bij deze leuke fruitkweker zijn ze helemaal ingericht op de zelfpluk!
Je eigen groente, fruit en bloemen plukken is hét ultieme dagje uit voor het gezin of een familiedag. Trek met een plukmand het land op en pluk de mooiste bloemen, heerlijke zoete aardbeien, grote smaakvolle kersen, overheerlijke frambozen, aalbessen, kruisbessen en ander zacht fruit. Ook zijn er groenten om zelf te oogsten zoals sla, komkommer en mini-tomaatjes.

Hoe werkt zelfplukken?
Heel simpel! Er liggen lege plukbakjes klaar in de winkel. Je kunt plukken zoveel je wilt, en naderhand weeg en reken je het vers geplukte fruit af. In de winkel verkopen ze verder bloemen en planten, lekkere jams en sappen, cadeautjes en meer.

Tip: dinsdag en donderdag zijn over het algemeen rustige dagen.

Na het plukken kun je op het terras nog heerlijk nagenieten onder het genot van koffie, thee, vruchtensap, heerlijk vers gebak en ambachtelijk gemaakt ijs van eigen fruit. Voor de kinderen is er een speelhoek met zandbak en een verschoontafel voor de kleinsten. Uitstapje helemaal compleet!

Wil je weten wanneer je welk gewas kunt plukken? Klik dan even door naar de site via de roze button. Reeuwijk is ook actief op Facebook. Als je contact opneemt vinden we het fijn als je even vermeldt dat je via Kidsproof komt.

Tip: ken je het land van Wijk en Wouden al? Een gebied vlakbij Leiden met heel veel groene adresjes, waaronder zelfpluk.

Tip: Kijk voor leuke uitjes bij jou in de buurt in onze Uitagenda!

Van Reeuwijk Fruit & Fowers

Hoofdweg 1475
2157 PA Abbenes
Openingstijden Maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 17.30 uur. Prijs Je betaalt voor wat je plukt. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten