Boulderfeestje 8+Terug naar het overzicht

Vier een stoer klimfeestje bij Boulderhal Kunststof!
Een sportief kinderfeestje? Dat kan bij Boulderhal Kunststof. Na een korte uitleg ga je aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Het is wel handig als je zelf sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen) meeneemt. Na een uur boulder plezier staat er naar keuze slagroomtaart of chips met limonade klaar. Jij en je vriendjes/vriendinnetjes moeten wel minimaal 8 jaar zijn voor dit feestje. De groep mag 6 tot 10 kinderen groot zijn. 

Wil je meer weten? Kijk dan op de website of stuur een mailtje. Wil je graag dit kinderfeestje reserveren? Laat dan even weten dat je via Kidsproof komt. 

Voor de ouders is het ook heel fijn vertoeven bij Boulderhal Kunststof. Met een fantastische koffiehoek, waar ook heerlijke gerechten uit de keuken komen zit je hier meer dan aangenaam te wachten tot de kids 'uitgeboulderd' zijn. Kleine broertjes of zusjes mee? Geen probleem, daar is een leuke kinderhoek voor ingericht. Wel even opletten dat ze niet op de bouldermat komen, want dat is vanwege hun veiligheid niet de bedoeling.

Bekijk vooral ook dit filmpje van onze 8 Kidsreporters die een uurtje gingen boulderen!Klik voor meer informatie op de roze button.

Tip: Smaakt dit feestje naar meer? Er zijn ook jeugdlessen te volgen bij de boulderhal!

Boulderhal Kunststof

Rooseveltstraat 49E
2321 BL Leiden
Openingstijden zie website voor de beschikbare tijdsblokken Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio