Eropuit met de kids in en om Nijmegen
Eropuit

Eropuit met de kids in en om Nijmegen

Tussen onze Eropuit-tips vind je een overzicht van alle leuke musea, theaters, (binnen)speeltuinen, bioscopen, parken en nog veel meer.

Corona-update: op dit moment zijn musea, theaters, bioscopen, binnenspeeltuinen en alle andere binnenlocaties nog gesloten. In dit overzicht vind je ook leuke plekken om te wandelen.

Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 242 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 242 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Nijmegen!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen? Er zijn in de regio Nijmegen véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Beuningen

Op Kidsproof Nijmegen vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Groesbeek, Cuijk, Bemmel en Malden!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Nijmegen te beleven.