Dansles, theater & balletles in Kop van Noord-Holland
Dans & theater

Dansles, theater & balletles in Kop van Noord-Holland

Ontdek de leukste dansstudio's en theaterscholen voor kids. In Kop van Noord-Holland kunnen kinderen kiezen uit toneel, dansen, ballet, breakdance, acteerles, jazz, musical, streetdance en meer.

Bekijk alle musicalscholen, jeugdtheaters en dansscholen in Kop van Noord-Holland!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 29 resultaten
Pagina: 1
totaal 29 resultaten
Pagina: 1

Dansles, balletles en theaterles voor kinderen in de regio Kop van Noord-Holland

Is jouw kind een echt podiumbeest? In de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder kun je op dansles, balletles, musicalles, drama, theaterles, toneelles, acteerles en meer.

De leukste dansscholen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Wij hebben onze favoriete dansscholen verzameld in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder. Veel dansscholen bieden verschillende dansstijlen aan. Wat dacht je van ballet, klassiek ballet, jazz ballet, moderne dans, breakdance, streetdance, tapdans, hiphop en meer. Kies hier de dansstudio die bij jouw kind past. Leuk: ook voor de allerkleinsten zijn er vaak al danslessen zoals pamperdans, peuterdans, kleuterdans en kinderballet.

De leukste theaterscholen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Ook zijn er een heleboel gezellige jeugdtheaterscholen en toneelverenigingen voor kinderen in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder. Kinderen kunnen zich aansluiten bij een theatergroep of alles leren over musical, cabaret of improvisatie. Voor je het weet zie je jouw acteur of actrice in de dop op het podium staan!

Op Kidsproof Kop van Noord-Holland vind je alle leuke theaterlessen en danslessen voor kinderen in de omgeving van [3 plaatnamen].