Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2023
Herfstvakantie

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2023

Dagje op stap of een uitstapje met de kinderen in de herfstvakantie? In Kop van Noord-Holland zijn er heel veel leuke herfstactiviteiten en uitjes voor kinderen.

Dit zijn onze favoriete leuke dingen om in de herfstvakantie samen te doen:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 11 resultaten
Pagina: 1
totaal 11 resultaten
Pagina: 1

Uit met kinderen in de herfstvakantie in de regio Kop van Noord-Holland

Eropuit in de herfstvakantie met kinderen? Er zijn veel leuke herfstvakantie uitjes in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder. In onze uitagenda voor gezinnen vind je leuke tips om een dagje weg te gaan in de herfstvakantie in Kop van Noord-Holland, leuke dingen te doen in de herfstvakantie in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder en echte herfst uitstapjes.

Wat te doen in herfstvakantie 2023?

Kies een dagje uit in Kop van Noord-Holland in de herstvakantie of denk aan een leuke kinderactiviteit in de herfstvakantie in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder. Er zijn veel leuke herfstvakantietips in Kop van Noord-Holland: heerlijke boswandelingen met kinderen, leuke herfstknutsels om zelf te maken, adresjes voor de lekkerste warme chocomelk, kidsproof musea en leuke binnen uitjes voor als het regent in de herfstvakantie!

Leuke herfstactiviteiten met kinderen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Paddenstoelen zoeken, een kabouterpad lopen, herfstbladeren zoeken, een restaurantje met open haard, broodjes roosteren boven een kampvuur, in je regenlaarzen door de plassen stampen... het hoort allemaal bij de herfst!