• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

11x kindvriendelijke restaurants in Hoorn

16 januari 2024
Gezellig samen uit eten is heerlijk! Maar waar vind je nu de leukste kindvriendelijke restaurants in Hoorn? Wij weten het wel...
Uiteten met kinderen in Hoorn

1. The Brunch Brothers

Verwacht lekkere bagels en heerlijke stapels pancakes. Zeker ook een leuke tent met je tiener! 

Info: The Brunch Brothers

2. The Bamboo Room

In de zomer is het gezellig zitten op het terras van The Bamboo Room. Je bestelt hier kleine gerechtjes als rendang kroketjes, hartige Japanse poffertjes en prachtige (virgin) cocktails. Zeker bestellen: sticky Iberico Ribfingers. 

Reserveren is aan te raden!

Info: The Bamboo Room

the bamboo room Hoorn

3. Turf

Turf is echt heel erg tof! Hier is namelijk een zandbak binnen. Wow! Jij lekker lunchen en je kleintje vermaakt zich opperbest. Ook zeker een fijne plek voor een uitgebreide zondagse lunch met veel latte's! 

Info: Turf

Turf Hoorn

4. Oranje Buiten

De kids lekker spelen op het IJsselmeerstrand terwijl jij je vermaakt op het terras. Dat klinkt als een gouden combinatie of niet? Ok, zonder zwemdiploma's ga terug naar optie 3 ;-). 

Info: Oranje Buiten

Oranje Buiten Hoorn

5. 30 ml Food & Coffee

All day brunch menu én een fijne speelhoek. Voor echte coffee lovers! 

Info: 30ml Food & Coffee

6. Ootje Konkel

Altijd een verrassing op tafel. Eindeloos spelen én heerlijke pannenkoeken eten. Dát kun je prima bij het gezellige restaurant Ootje Konkel! Echt een walhalla voor kids! PS: ongeveer 10 minuten vanaf Hoorn.

Info: Ootje Konkel

Ootje Konkel

7. Slijs Pizza
Nog zo'n pareltje! Foodtruck Slijs Pizza. Bij mooi weer vanaf april tot einde seizoen: Slijs Pizza bij het schelpenstrandje. Plof neer in de zitzakken of op de picknickbank. 

Info: Slijs Pizza

8. Ridderikhof

Ridders & jonkvrouwen gevraagd! Met een geweldige speelhoek in het hart van historisch Hoorn. Wat een avontuur! 

Info: Ridderikhof

Ridderikhof Hoorn

9. Oase

Hier kun je waanzinnig lekker eten! Voor de kids is er een speelhuisje, klimrek, glijbaan en nog veel meer. Een plek waar je komt en net even te lang blijft... En dat is helemaal niet erg. Take it easy! PS: ongeveer 15 minuten van Hoorn. 

Info: Oase

Oase Schellinkhout

10. De Nadorst

Buiten het stadscentrum vind je restaurant De Nadorst. In een gezellige boerderij, met een terras en speelplek voor kinderen. Hier kun je úren zitten!

Info: de Nadorst

11. Pret Kidscafé - babycafé

Pret Kidscafé is dé plek waar kinderen zich goed kunnen vermaken en waar je als ouder kan genieten van goede horeca en kan ontspannen. Waar horecatijgers én pedagogisch medewerkers werken en een plek met de leukste events voor de kleintjes! Échte kindvriendelijke horeca voor ontbijt, koffie en lunch.

Info: Pret

Nog geen plek gevonden om met je kinderen te eten in Hoorn? Check ons complete overzicht met kindvriendelijke restaurants in de Kop van Noord-Holland.