• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Eropuit met kinderen in de Kop van Noord-Holland
Eropuit

Eropuit met kinderen in de Kop van Noord-Holland

Leuke tips voor uitjes met kinderen in de regio Noord-Holland: Alkmaar, Bergen, Den Helder, Hoorn, Heerhugowaard, Schagen, Enkhuizen, Medemblik vind je hier.

Volop eropuit-tips en leuke activiteiten voor kids zowel binnen als buiten, maar ook weekendtips, zomervakantie uitjes, gezinsuitjes, uitstapjes met de hele familie en leuke tips om naar buiten te gaan met de kinderen!

Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 404 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 404 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Kop van Noord-Holland!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder? Er zijn in de regio Kop van Noord-Holland véél leuke dingen om te doen en ontdekken voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen met kindvriendelijke routes. Zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een jumphal, een escaperoom, kastelen, ijsbanen, een leuk museum voor kinderen, samen naar een kinderfilm of familiefilm, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Op Kidsproof Kop van Noord-Holland vind je alle hotspots en leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips en de leukste hotspots om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Kop van Noord-Holland te beleven.