Eropuit met kinderen in de Kop van Noord-Holland

Eropuit met kinderen in de Kop van Noord-Holland

Alle leuke eropuit-tips voor kinderen in Alkmaar, Hoorn, Den Helder en de hele Kop van Noord-Holland! Musea, (binnen)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer. Ook in de voorjaarsvakantie de leukste tips!

Maar ook boswandelingen, parken, zwemplekken, indoor speelplekken en meer leuke gezinsuitjes en familie-activiteiten. Check ook onze weekendtips!

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 337 resultaten
totaal 337 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Kop van Noord-Holland!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder? Er zijn in de regio Kop van Noord-Holland véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Op Kidsproof Kop van Noord-Holland vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Zuid-Scharwoude, Hoorn, Zaandam, Purmerend, Schagen en Den Helder!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Kop van Noord-Holland te beleven.