Eropuit met kinderen in de Kop van Noord-Holland
Eropuit

Eropuit met kinderen in de Kop van Noord-Holland

Leuke tips voor uitjes met kinderen en veel fantastische kinderactiviteiten, ook voor de meivakantie!

Alle toffe eropuit-tips voor kinderen in de Kop van Noord-Holland! Musea, (binnen)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer.

Ook boswandelingen, zwemplekken, indoor speelplekken en meer leuke gezinsuitjes, familie-activiteiten, kinderuitjes en weekenduitjes!

Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 412 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 412 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Kop van Noord-Holland!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder? Er zijn in de regio Kop van Noord-Holland véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Op Kidsproof Kop van Noord-Holland vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Kop van Noord-Holland te beleven.