Actieve outdoor uitjes in Kop van Noord-Holland
Actieve buiten uitjes

Actieve outdoor uitjes in Kop van Noord-Holland

De leukste actieve gezinsuitjes in de buitenlucht vind je in Kop van Noord-Holland. Paintballen, midgetgolf, geocachen, skaten, klimmen en meer!

Kies voor één van deze sportieve outdoor uitjes voor kinderen in Kop van Noord-Holland.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 65 resultaten
Pagina: 123
totaal 65 resultaten
Pagina: 123

Actief buiten uitje in Kop van Noord-Holland

Heb je zin in een sportief uitje buiten in Kop van Noord-Holland? Er zijn zoveel leuke uitjes en stoere activiteiten die je met het hele gezin in de buitenlucht kunt doen.

Sportieve buiten uitjes in de omgeving van Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Een korte wandelroute voor kinderen of een mooie fietstocht met kinderen is altijd leuk om samen te doen. Skateboarden, skaten en longboarden bij een skatepark is ook helemaal in. Verder zijn er veel leuke wateruitjes buiten in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder: een bootje of sloep huren, een kano huren, een sup huren, waterskiën, wakeboarden, surfen…

Zoek je een stoer buiten uitje in Kop van Noord-Holland?

Leuk om buiten te doen met kinderen: lasergamen met kinderen, paintball voor kinderen, airsoften, midgetgolf met het gezin, op zoek naar de schat met geocachen, een gps speurtocht, bubbelbal of bubbelvoetbal. Of reserveer kaartjes voor een klimpark of klimbos voor kinderen, een zipline of een mountainbike park in Kop van Noord-Holland.