Speeltuin De HoefTerug naar het overzicht

Klimmen, springen en glijden... Kom jij ook spelen in speeltuin De Hoef?
Vanaf zaterdag 16 mei gaat Speeltuin de Hoef 2 uur per dag open. Iedere dag van 15.00 tot 17.00 uur. De regels die gelden vind je op hun Facebookpagina. Klik even door via de websitebutton. 

Over Speeltuin De Hoef
Speeltuin De Hoef, een echte buurtspeeltuin, opent van eind maart tot oktober de deuren voor alle spelende kinderen van Alkmaar. Kom glijden van de glijbaantoren, doe een rondje in de draaimolen, probeer de verschillende schommels of bouw een zandkasteel in de zandbak.

Durf jij van de kabelbaan? Misschien mama of papa ook wel... De speeltuin is toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar, kinderen onder de 4 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

TIP: Uitgespeeld? Dan is het tijd voor een lekker ijsje... kies een van de leuke ijssalons uit ons overzicht!

Speeltuin De Hoef

Mesdaglaan 180
1816 VG Alkmaar
Openingstijden

Open vanaf eind maart/begin april t/m oktober. Kijk voor de actuele openingstijden op de Facebookpagina via de websitebutton.

Prijs Niet leden betalen € 1,50 per kind per dag. Lidmaatschap kost € 25,00 per gezin voor het gehele jaar. Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Er is veel te doen in de Kop van Noord-Holland. We hebben onze 22 favoriete tips op een rijtje gezet.

Check hier onze zomertips!