Alpaca Feed & GreetTerug naar het overzicht

Wil jij alpaca’s knuffelen en voeren uit de hand? Dan is de Feed & Greet echt iets voor jou!
Tijdens de Feed & Greet worden jullie voorgesteld aan de alpaca’s die wonen op Alpaca Eco Farm, er worden allerlei leuke weetjes en verhalen over hen verteld en ze beantwoorden al jullie vragen.

In totaal wonen er 6 alpaca's op de boerderij. Van de zachtaardige (en zeer charmante) Don Juan tot de vrolijke (en een tikje ondeugende) Nacho. Wij zijn er in oktober 2020 zelf geweest om te kijken. Lees hier onze blog!

Kortom kom je tijdens deze activiteit echt even in contact met de alpaca’s. Maak zo veel selfies als je wilt! Je zult nog lang genieten van je favoriet, want je krijgt een cadeau mee die dat mogelijk maakt…

Kledingadvies voor de Alpaca Feed & Greet
Als het weer het toelaat wordt de Feed & Greet buiten gegeven vanwege het prachtige uitzicht. Let op: Aan de kust kan het hard waaien dus neem warme kleding mee. Bij slecht weer is er ook de mogelijkheid om de Feed & Greet in de sfeervolle stal te houden. Doe kleding en schoenen aan die vies mogen worden. Slippers of open schoeisel wordt afgeraden omdat de alpaca’s per ongeluk op jouw voet kunnen staan. Ze hebben net als een hond eeltkussens onder hun poten, maar de nagels kunnen scherp zijn. Bescherm uzelf in de zomer tegen de zon met een Pet/Hoed en smeer jezelf in met zonnebrandcrème.

Klik even door via de roze websitebutton voor meer info!

Alpaca Eco Farm

Hoeverweg 13
1934 PK Egmond aan de Hoef
Openingstijden Vooraf reserveren Prijs € 9,50 pp incl hapje, drankje en Polaroid foto Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs