Kinderfeestjes creatief & techniek in Kop van Noord-Holland
Feestjes creatief & techniek

Kinderfeestjes creatief & techniek in Kop van Noord-Holland

Creatief aan de slag op je verjaardagsfeestje? Bekijk alle creatieve verjaardagsfeestjes in Kop van Noord-Holland.

Een knutselfeestje, een schilderfeestje, een legofeestje, graffitifeestje en meer!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 25 resultaten
Pagina: 1
totaal 25 resultaten
Pagina: 1

Creatief kinderfeestje in en om Alkmaar, Hoorn en Den Helder

Er zijn zoveel leuke creatieve workshops voor een verjaardagspartijtje in de regio Kop van Noord-Holland: knutselen, schilderen, tekenen, mozaïeken, sieraden maken, zeep maken, sleutelhangers maken, een dromenvanger maken, een fotolijstje versieren, je eigen slinger maken en tasjes versieren. Het kan allemaal in en om Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder.

Verjaardagspartijtje techniek in de regio Kop van Noord-Holland

Ook zijn er stoerdere workshops voor verjaardagsfeestjes zoals bijvoorbeeld graffiti spuiten, een feestje in een timmerwerkplaats, een knikkerbaan maken, een lego bouwwerk maken of een ets maken in een grafisch atelier.

Digitale en online media kinderfeestjes in de regio Kop van Noord-Holland

Wil je op het feestje met nieuwe media aan de slag? Maak je eigen vlog tijdens een vlogfeestje, maak een stop motion filmpje, maak een eigen game tijdens een codeerfeestje of maak je eigen videoclip op je feestje. Zo cool!

Wil je kind graag iets maken op zijn of haar kinderfeestje? Er zijn veel verjaardagspartijtjes waar je tijdens een workshop samen aan de slag gaat in en om Alkmaar, Hoorn en Den Helder! De feestjes worden vaak georganiseerd door een kinderatelier, naaiatelier, creatief atelier of een bouwplaats in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, Schagen en Den Helder.