ZeemeerminzwemfeestTerug naar het overzicht

Bij Zwembad De Wiel in Schagen kan je je partijtje vieren, ook het Zeemeerminnen- of Haaienzwemfeest!
Zwembad De Wiel in Schagen biedt spetterende kinderfeestjes met diverse arrangementen. Daarnaast kun je jouw feestje uitbreiden met een XL-activiteit, zoals bijvoorbeeld het Zeemeerminnenfeest.

Onder begeleiding van een instructeur nemen we jou mee in dit onderwateravontuur. Eerst leer je de mooie bewegingen die een zeemeermin/man maakt. Daarna oefen je met de monovin en als je dat onder de ‘vin’ hebt, veranderen we onszelf in een zeemeermin/man met een echte staart! Jullie doen trucjes onder water en via een onderwaterroute  vinden jullie de mooiste dingen op de bodem!

Voor stoere jongens en meiden zijn er ook zwarte haaienstaarten en kun je kiezen voor een Haaienzwemfeest!

Aan het einde van het feestje krijgen jij en je vriendjes en vriendinnetjes een officieel certificaat!

Na afloop mag je nog even vrij zwemmen (zonder staart) en lekker eten en drinken hoort er natuurlijk ook bij!

Veiligheidseisen:
Zeemeerminzwemmen is voor kinderen vanaf 6,5 jaar. Kinderen die t/m schoenmaat 36 dragen kunnen meedoen. Ben je 6,5 jaar dan is het een vereiste dat je je A, B en C diploma hebt. Vanaf 7 jaar volstaat alleen een A en een B diploma.

Zwembad De Wiel

Wielewaal 8
1742 GC Schagen
Openingstijden Bel of mail even om te reserveren Prijs Vanaf € 50 voor een groep van maximaal 6 kindjes met 1 instructeur. Vanaf 7 kinderen zullen er twee instructeurs worden ingezet en zal er een meerprijs worden berekend over deze XL variant. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Januari 2022

Januari 2022

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Bekijk hier wat wél kan