Restaurant StromingTerug naar het overzicht

Heerlijk eten en spelen in de kinderkeuken! Kom langs met je ouders in Heerhugowaard.
Een rustige moderne omgeving waar men even kan ontsnappen aan de waan van alle dag. Of u nu wilt genieten van een kopje koffie, een heerlijke lunch of al je zintuigen in beweging wilt brengen met het verrassende instroommenu... Stroming is puur en heerlijk genieten van eten & drinken.

De chefs halen het beste uit wat het seizoen aan biologische en streekproducten biedt: ambachtelijk, puur en eerlijk. Verse producten vol passie, vol ambacht en aandacht onder het licht van de zon uit eigen omgeving. Alles met respect voor de natuur, zowel mens, plant als dier.

Een speciale kinderkaart geeft ook de jonge gasten genoeg keuze voor zowel voor lunch als diner. Of kies van de grote kaart, en krijg je gerecht in een kleinere portie. Bij Stroming kun je h'eerlijk spelen in onze kinderkeuken, met de lego of lekker kleuren.        
Kijk voor alle informatie en de menukaart op de website via de roze button.

TIP: wil je eropuit met de kinderen voor het eten? Kijk dan in onze Eropuit voor de leukste familieuitjes in Heerhugowaard

Restaurant Strooming

Coolplein 6
1703 XC Heerhugowaard
Openingstijden Check voor de actuele openingstijden de website via de roze button Prijs Check voor de actuele prijzen de menukaart via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Naar het theater!

Naar het theater!

Nieuw schooljaar, nieuwe kindervoorstellingen! We hebben 10 leuke, mooie, grappige, hilarische kindervoorstellingen in TAQA Theater de Vest en Cool kunst en cultuur op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial