Eropuit met kinderen in Rotterdam en omgeving
Eropuit

Eropuit met kinderen in Rotterdam en omgeving

Leuke tips voor uitjes met kinderen in en om Rotterdam. Toffe eropuit-tips zoals musea, (binnen)speeltuinen en kinderboerderijen maar ook zwemplekken, speelplekken en meer leuke vakantie-uitjes, gezinsuitjes, familie-activiteiten en weekenduitjes!

Check ook onze Uitagenda voor herfstvakantietips op een specifieke datum!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 442 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 442 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Rotterdam!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam? Er zijn in de regio Rotterdam véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam

Op Kidsproof Rotterdam vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Rotterdam te beleven.