icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
Activiteiten voor (bijna) elke dag in Rotterdam.

Activiteiten voor (bijna) elke dag in Rotterdam.

Je hoeft je nooit te vervelen in de regio Rotterdam! Tussen onze Eropuit-tips vind je alle leuke uitjes in en om Rotterdam.

Een handig overzicht van alle leuke musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwemplekken, ijsbanen, bowlingbanen, lasergame- & paintball-locaties en nóg veel meer!

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 303 resultaten
totaal 303 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Rotterdam!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen? Er zijn in de regio Rotterdam véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen

Op Kidsproof Rotterdam vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse en Ridderkerk!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Rotterdam te beleven.