Gezellig tussen de biggenTerug naar het overzicht

Bij de Beukentuin kan je kleine en grote biggetjes knuffelen!
Bij De Beukentuin werken Arno en Ghislaine Baijens. Samen met hun drie kinderen wonen en werken ze op de biologische bezoekboerderij De Beukentuin.

De Beukentuin is een modern biologisch bedrijf met biologische zeugen, biggen, vleesvarkens en akkerland. Op het land worden onder andere voergewassen voor de varkens verbouwd.

Heb je al ooit een varken van dichtbij gezien? Bij de Beukentuin kan je ze zelfs aanraken en mag je met de biggen knuffelen. En als je durft mag je mee in het strobed en tussen de grote zeugen zitten. Er is een gezellige gasthoeve met terras. En voor de kinderen is er ook van alles te doen. Ze kunnen springen op de airtrampoline, graven in de enorme zandbak, voetballen en skelter rijden.

Ga mee op bijvoorbeeld biggen excursie, je krijgt dan een overall en laarzen van het bedrijf aan en mag met de boer mee naar de biggetjes in de kraamstal. De biggetjes mogen geknuffeld worden. Super schattig! Of vier je eigen kinderfeestje tussen de biggen!

Bij De Beukentuin is het allemaal mogelijk.

Klik op de roze websitebutton om naar de website van De Beukentuin te gaan voor meer informatie.

Tip: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. De laatste tips als eerste in je mailbox!

De Beukentuin

Ingenieur Mettropweg 3
5528 NV Hoogeloon
Openingstijden zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Grote Efteling Koekoekshow!

De Grote Efteling Koekoekshow!

Duimpjes omhoog, want we zijn uitgenodigd door de directeur van de Efteling! Kom je ook kijken en meebeleven in Schouwburg en Concertzaal is het mee te maken!

Ga naar het theater!