Sup boards hurenTerug naar het overzicht

Een dagje op het water bij Hostel Roots!
Bij Hostel Roots kun gave SUPS huren om de wateren in en rondom Tilburg te ontdekken! Suppen - ook wel stand up paddle-boarding genoemd is een supertoffe activiteit en geschikt voor ieder niveau. Zelfs als je nog nooit eerder op een sup hebt gestaan! Suppen is leuk om te doen met allerlei soorten gezelschappen. Dus ga lekker met je kinderen of familie het water op!

De boards liggen opgepompt voor je klaar bij de Piushaven waar je door de binnenstad of over kanaal supt. Of ben je die avonturier die ze liever meeneemt naar een andere fantastische plek zoals de Reuzel tussen Moergestel en Oisterwijk of de Biesbosch? Het kan allemaal. De boards zijn namelijk opblaasbaar en worden geleverd in een handige tas met bijbehorende pomp en zijn daardoor makkelijk te vervoeren.
Tijdens het suppen krijg je van Hostel Roots een dry-bag mee om jouw waardevolle spullen droog in te bewaren.

Klik op de roze button voor meer informatie.


TIP: Na een dagje suppen op zoek naar een leuk restaurantje? In onze 'uit eten' categorie vind je gezellige kindvriendelijke restaurants!

Hostel Roots B.V.

Stationsstraat 41
5038EC Tilburg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste speeltuinen in Tilburg!

De leukste speeltuinen in Tilburg!

Makkelijk én leuk: een uitje naar de speeltuin. Heerlijk buiten met mooi weer óf een toffe binnenspeeltuin voor gure dagen.

Met klimrekken, glijbanen, zandbakken... het is er allemaal. Veel plezier!

Hup, van die glijbaan!