Spoorpark TilburgTerug naar het overzicht

In het Spoorpark kunnen de kinderen heerlijk spelen, toren beklimmen en je kan lekker wat eten en drinken
Het Spoorpark is een heel uniek concept. Het is een groot park gemaakt op een voormalige industrie terrein. Burgers hebben het initiatief genomen om een groot stuk 'groen' te maken midden in de stad. En dat is gelukt! 

Met het T-huis, waar je heerlijk kan zitten en ontspannen kan genieten van eten en drinken, begin je de dag al goed in het Spoorpark.
Er is een stroompje waar de kinderen lekker in kunnen spelen en nat worden. Het is zo'n groot park dat er voor ieder kleedje genoeg plek is, om lekker te spelen en te relaxen in het park. Er is een super gave hoge toren waar je op mag klimmen; de Kempentoren
Ook hebben ze een Kiosk geopend waar je lekker wat te eten en drinken kunt halen om het op je kleedje op te eten/drinken of tijdens je wandeling door het park.

Mocht je na zo'n lange dag spelen geen zin meer hebben om naar huis te gaan; er is ook een stadcamping op het park. Zet gewoon je tentje op en ga lekker slapen (in de zomertijd)!

Al met al een plek waar je je prima een hele dag kan vermaken met de kinderen.

Spoorpark Tilburg

Spoorpark
5038 LS Tilburg
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste speeltuinen in Tilburg!

De leukste speeltuinen in Tilburg!

Makkelijk én leuk: een uitje naar de speeltuin. Heerlijk buiten met mooi weer óf een toffe binnenspeeltuin voor gure dagen.

Met klimrekken, glijbanen, zandbakken... het is er allemaal. Veel plezier!

Hup, van die glijbaan!