Gamen, VR & escapen!Terug naar het overzicht

Kies bij indoor attractiepark Play-In voor een van de coole activiteiten of combineer ze!
Play-In in The Wall in Utrecht is echt uniek, er is zoveel te doen! Kies een van de activiteiten of combineer de verschillende activiteiten met een combinatieticket!

Arcadehal
Jong en oud kunnen zich helemaal uitleven in dit 300m2 grote Game Walhalla met meer dan 30 spellen. Neem het op tegen vrienden en familie, of ga zelf los op de Stern Pinball machines, Buttonbashers, airhockeytafels, noem het maar op! Je koopt een entreekaartje bij de ingang en kunt daarna ongelimiteerd spelen. Handig, er is ook een speciale Family Deal waarbij het gezin (maximaal 3 kinderen en 2 ouders per ticket) 1 of 2 uur onbeperkt kan gamen met gezinskorting!

Virtual Reality
Speel als team of tegen elkaar de allernieuwste VR games. Stap in een wereld van actie, avontuur, muziek, survival of tactische spellen. Je kunt 360 graden om je heen kijken, bewegen en je medespelers horen en zien! Beleef Virtual Reality samen met vrienden of familie en breng gamen naar een hoger level.

Escape Room
In de X-cube staan spannende uitdagingen op je te wachten. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Het is een soort kruising tussen een EscapeRoom en een videogame. De X-cube is een complete beleving voor 2-8 personen waarin geluid, beeld en spel samenkomen. Kunnen jullie het aan? 

Leuk! Je kunt bij Play-In ook terecht voor fantastische kinderfeestjes!

Klik via de roze button door naar de site van Play-in om meer te ontdekken over deze speelwereld in Utrecht!

Play-in

Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

My First Festival

My First Festival

TivoliVredenburg is op 28 december omgetoverd tot één groot festivalterrein en is er de hele dag van alles te doen.

Met artiesten om bij mee te zingen en dansen, muziektheatervoorstellingen en meer!

Check het aanbod & koop tijdig je tickets