• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Eten in een echt fort!Terug naar het overzicht

Fort aan de Klop is super leuk om samen met je kinderen te ontdekken én om er iets te eten of te drinken!
Het bomvrije wachthuis (anno 1851) van Fort aan de Klop was vroeger een plek waar manschappen zich verschansten in tijden van oorlog. Tegenwoordig is het een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen en lekker iets te eten en drinken. Op het fort hangt een relaxt, festivalachtig sfeertje. 

In de winter zit je warm verscholen in de gezellige nissen van de brasserie. Lekker kletsen of samen spelletjes spelen. Bij mooi weer kun je heerlijk zitten op het prachtige terras terwijl de kinderen zich uitleven op het grote grasveld. Echt een bijzonder plekje in Utrecht!

Brasserie
Als lunch is er voor kinderen een biologische boterham met zoetigheid, een hotdoggie of American pancakes. En terwijl je als ouders geniet van een Fort- of Vegaplank van de avondkaart, smullen de kids van hun eigen Kinderfeestje op een plank (verkrijgbaar in verschilende formaten). Speciale tip voor de zomermaanden: de Zondagavond Barbecue. Handig: kinderen tot vier jaar eten dan gratis mee van een boevenbordje.

Parkeren
Vlak achter het Fortterrein zijn parkeerplaatsen speciaal voor bezoekers van Fort aan de Klop. Vanaf hier is het een klein (maar mooi!) stukje wandelen naar het Fort. Of kom lekker op de fiets!

Wil je meer info weten over de mogelijkheden om iets te eten en drinken bij Fort aan de Klop? Klik dan door naar de site via de roze button!

Check ook onze blog met de 5 favoriete kindvriendelijke restaurants in Utrecht.

Fort aan de Klop

1e polderweg 4
3563 MC Utrecht
Openingstijden Klik voor de actuele openingstijden door naar de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beleef jouw zomer in Zeist

Beleef jouw zomer in Zeist


Ervaar de schoonheid van de natuur, de ruimte voor cultuur en de gezelligheid van een bruisend winkelcentrum. Allemaal in het groen van de Utrechtse Heuvelrug!

Alle activiteiten in Zeist