Ontbijten met kinderen in Utrecht
Uit ontbijten

Ontbijten met kinderen in Utrecht

Leuke ontbijtcafés en kindvriendelijke ontbijtplekken in Utrecht. Trakteer jezelf en de kinderen op een verwenontbijt met croissants, verse sapjes en dampende koffie.

Kom je ook onbijten met kinderen in Utrecht?

Filteropties

Locatie
totaal 17 resultaten
Pagina: 1
totaal 17 resultaten
Pagina: 1

Ontbijten met kinderen in de regio Utrecht?

Er zijn een heleboel fijne plekken waar je buiten de deur kunt ontbijten met kinderen in Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden. Kies voor een leuk café, kindercafé, restaurant of brasserie en trakeer het gezin op een verwenontbijt met croissants, verse sap en koffie.

Ontbijtplekken en kindercafés in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist

Ken jij alle ontbijt hotspots in de buurt al? Op Kidsproof Utrecht vind je alle fijne adressen waar je uit ontbijten kunt met kinderen. Ga voor een café met een lekker kinderontbijt menu of een restaurant met speelhoek. Tip: deze plekken zijn ook heerlijk om te ontbijten met je baby, peuter of kleuter.

Brunchen met kinderen in de regio Utrecht

Liever uitslapen? Op veel van deze ontbijtplekken kun je ook heerlijk brunchen met kinderen. Bekijk hier alle kindvriendelijke brunchplekken in Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden.