Blotevoetenpad LietebergTerug naar het overzicht

Het Blotevoetenpad bij Bezoekerscentrum Lieteberg waar je heerlijk een kunt worden met de natuur.
Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om op blote voeten in de vrije natuur rond te lopen? Kom dan het Blotevoetenpad van Lieteberg ontdekken en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid!

Het Blotevoetenpad bevat een zorgvuldig samengesteld parcours waar je met al je zintuigen en beide voeten bijzondere prikkels van hout, stenen, boomsnippers, leem en water waarneemt. De route is bijna 3 km lang en is enkel toegankelijk op blote voeten. 

Je zult je niet vervelen! Het parcours biedt zowel afwisseling als spanning en beleving. Er zijn waterpartijen, zandheuvels, steile hellingen en noem het maar op! Je kan er heerlijk klimmen en klauteren! Wandel door het water, stamp in de modder, ren over over hellingen en heuvels! Gun je voeten een natuurlijk pleziertje en geniet van een heerlijke wandeling op blote voeten over het blotevoetenpad. Ploeter samen met je vrienden of familie in de gloednieuwe modderpoel! !

Ook een houten uitkijktoren, een doolhof en een hangbrug maken deze ervaring nog dat tikkeltje specialer! Kom je ook?

Wil je meer informatie over het Blotevoetenpad? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Handig om te weten: In België is het op veel plekken verplicht om een mondkapje te dragen. Bij Lieteberg geldt dit voor de volgende plekken: het Bezoekerscentrum, de Lockerzone, de toiletten en cafetaria. Verder is reserveren ook noodzakelijk. Dit kan via de roze websitebutton!

TIP: Ben jij binnenkort jarig? Op onze pagina Kinderfeestjes, vind je een heleboel ideeën voor partijtjes!

Lieteberg

Stalkerweg z/n
3690
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Extra vrije dagen!

Extra vrije dagen!

Deze week maar 3 dagen naar school voor de meeste kinderen en lekker extra lang weekend! Weet jij al hoe je hier invulling aan gaat geven? In onze uitagenda staan weer de leukste uitjes voor je op een rijtje.

Hemelvaartinspiratie