Dagje uit!Terug naar het overzicht

Beerze Bulten is perfect voor een heerlijk dagje uit samen met het hele gezin!
Beerze Bulten is perfect voor een heerlijk dagje uit! Spelen in het overdekte speelparadijs vanaf april, uitleven in de buitenspeeltuin en meezingen met de theatershow. Het kan allemaal en plezier gegarandeerd! Wat ga jij doen?

Giga Konijnenhol

Het Giga Konijnenhol is groots vernieuwd en uitgebreid. Zo is er nóg meer speelplezier voor jong en oud, uitgebreide horeca, 4 nieuwe bowlingbanen, meer zitcomfort en veel meer! In het overdekte speelparadijs kunnen kinderen uren spelen, springen, klimmen en klauteren in de vele speeltoestellen. Je hebt het gevoel dat je in een écht konijnenhol bent! Bovendien is er tijdens openingsdagen om 15:00 uur een theatershow, waarin Bultje het Konijn en z'n vriendjes de leukste avonturen beleven.

Giga Konijnenveld

Het Giga Konijnenveld is de giga buitenspeeltuin van Beerze Bulten. Op deze zandverstuiving staan verschillende klim- en klautertoestellen (in en rondom het lage water), die voor elk kind een uitdaging zijn. Bij ieder weertype is het hier heerlijk vertoeven.

Speeltuintjes

Verspreid over het park bevinden zich meer dan 30 gave speeltuinen! Klimmen, glijden, klauteren, schommelen, spelen met zand... het kan allemaal! De kinderen kunnen zich urenlang vermaken terwijl jij even lekker kunt bijkomen. De speeltuinen kennen een grote diversiteit aan speeltoestellen en hebben veel speelwaarde!

Zwemmen

Het binnen- en buitenbad biedt gegarandeerd waterpret, met bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars. Ook zijn er twee spectaculaire glijbanen in het zwemparadijs waaronder de Space Tube; door de lichteffecten in de glijbaan waan je je in de ruimte. De allerkleinsten hebben plezier in de vernieuwde waterspeeltuin met verschillende speelmogelijkheden!

Ouders kunnen lekker ontspannen in het wellness gedeelte van het zwembad. Watersproeiers en massagestralen staan tot uw beschikking. Gewoon een baantje trekken in het roestvrijstalen bad kan natuurlijk ook.

Meer info? Klik op de roze website button en ontdek!

Tip: met het Combi Ticket kunt u een dagje spelen en zwemmen voor 1 prijs!

Beerze Bulten

Kampweg 1 1
7736 PK Beerze
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!