Camping De ZandheggeTerug naar het overzicht

Supertoffe camping op de Veluwe met buiten- en binnenspeeltuin en heerlijke Safaritenten te huur.
Supertoffe camping op de Veluwe met buiten- en binnenspeeltuin en heerlijke Safaritenten te huur.
Camping De Zandhegge is gelegen vlakbij Epe en grenst aan het heerlijke bos van de Veluwe! Je kunt deze camping kennen van Heggies Speelschuur, die staat namelijk op het terrein van de camping. Naast deze binnenspeeltuin waar kinderen zich uren kunnen vermaken, is er ook een toffe buitenspeeltuin (grenst aan het terras!) met airtrampolines, staan er skelters klaar, is er een fijn zwembad, zijn er boerderijdieren om mee te knuffelen en in het hoogseizoen is er een animatieteam.

Je kunt met je tent of caravan naar Camping De Zandhegge komen, maar er zijn ook hele toffe accomodaties te huur. Bijvoorbeeld de Veluwe Safarilodge. Deze luxe safaritent is volledig ingericht voor maximaal zes personen en met een vloeroppervlakte van bijna 64 vierkante meter en stahoogte in de hele tent, heb je aan ruimte geen gebrek. Deze luxe safaritent beschikt over 2 slaapcabines en 1 bedstee. Onder de bedstee is een leuke speelruimte voor de kinderen. De voorkant van de tent kan in zijn geheel open wat met mooi weer erg gezellig is!

Of bijvoorbeeld Heggies Stekkie! Dit is een gezellige familiecaravan voorzien van drie slaapkamers en een eigen toilet en doucheruimte. De stacaravan beschikt over een volledig ingerichte keuken met magnetron. De caravan is zonnig gelegen, heeft een gezellige veranda en ligt aan het sportveld. Deze caravan is zeer geschikt voor een familievakantie! 

Check alle mogelijkheden en accomodaties via de site van Camping De Zandhegge! Klik hiervoor op de roze websitebutton.

WIL JIJ KANS MAKEN OP EEN WEEKENDJE MET 6 PERSONEN IN EEN VELUWE SAFARILODGE? DOE DAN MEE MET ONZE WINACTIE OP FACEBOOK!
Actievoorwaarden:
- 2 nachten in de Luxe Veluwe Safarilodge (max. 6 personen)
- Te besteden op basis van beschikbaarheid in de periodes 8 juni t/m 07 juli 2018 of 31 augustus t/m 30 september 2018
- Deze actie loop bij Kidsproof Apeldoorn-Deventer en bij Kidsproof Zwolle. Wij kiezen één winnaar uit de deelnemers.
- Door deel te nemen aan de actie geeft je toestemming aan de camping om foto’s te maken van je verblijf en te gebruiken voor communicatie / marketing doeleinden. Niet inwisselbaar voor geld.

Camping De Zandhegge

Langeweg 14
Emst
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst in en om Zwolle!

Herfst in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt tijd voor de herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Herfst tips en uitjes