Dinoland ZwolleTerug naar het overzicht

Zin om te klimmen, klauteren en weer even terug in de tijd? Kom dan naar Dinoland!
In Dinoland ga je terug naar de tijd van de dinosaurussen, miljoenen jaren geleden. Je maakt er kennis met meer dan 100 soorten uit het Trias, Jura en Krijt tijdperk en leer van alles over ze.


Wat te doen?

Wil jij alles te weten komen over Dino's? Leren hoe je oude fossielen kan opgraven...maar waar je vooral ook lekker kan klimmen, klauteren, glijden en spelen? Dinoland biedt het allemaal.

Dinoland heeft een overdekte speelhal, een klimmuur, een speurtocht, grote buiten speelplaats met klimparcours en in de vakanties ook een dinoshow.

Dinoland is geschikt voor jongens en meiden van 2 tot 14 jaar. Nieuwsgierig? Klik op de 'roze' button om het park te ontdekken of om tickets te bemachtigen. 

Dinoland

Willemsvaart 19
8019 AB Zwolle
Openingstijden Openingstijden staan vermeld op de site. Prijs Voor een volledig prijsoverzicht, zie website Dinoland. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!