• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Trampolinepark FunZoneTerug naar het overzicht

Jump, Jump, Jump, ontdek de wereld van trampolinespringen bij Funzone in Zwolle.

Jumpen bij FunZone Zwolle trampolinepark

Dit trampolinepark biedt diverse soorten trampolines, dodgeball, aeroball, slam dunk aan. Ook kun je jouw sprongen goed oefenen in de airbag. Ben je lekker fanatiek en competitief probeer dan de Ninja baan uit. Deze survival baan is een race tegen de klok.

Krazy Jump - Laat ons je te gekke tricks zien! Krazy Jump boek je vanaf 8 jaar.

Speciale uren:
Kids Jump - Speciaal voor kinderen van 2 tot 7 jaar! Zaterdag en zondag van 10.00-12.00 uur.

Krazy Tricks – Leer nieuwe tricks van de jumprangers! Elke dinsdag en donderdag van 16:00-18:00 uur is de trampolinehal alleen beschikbaar voor de Krazy Tricks-deelnemers.

Krazy Fit – Jump je blij en fit tijdens de groepsles op trampolines. Elke dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond is de trampolinehal alleen beschikbaar voor de Krazy Fit-deelnemers.

Free jump
Blijven bewegen op de aan elkaar verbonden trampolines. Dit is jouw kans om stoom af te blazen en letterlijk tegen de muren op te springen.

Airbag
Jump and bounce. Springen, draaien, stuiteren. .. wat je ook probeert, je landt zacht op onze gigantische airbag. Super cool, wat voor weer het buiten ook is.

Dodgeball
Verleg je grenzen en daag jezelf en je tegenstander uit. Strijd met jouw team voor de overwinning door binnen een bepaalde tijd de tegenstander te kloppen. Rebound World organiseert een trefbal competitie.

Aeroball
Combineer volleybal, dodgeball en basketbal met een trampoline en je krijgt Aeroball. Breng het plezier in trampolinespringen op een nog hoger niveau!

Slamdunk
Daag jezelf uit, verleg je grens met Slamdunk. Speel 1 tegen 1 of gewoon tegen jezelf om al springend te scoren. De baskets zijn verstelbaar in hoogte en hierdoor geschikt voor alle leeftijden.

Ninjabaan
Daag jezelf uit op de Ninja-baan met allerlei obstakels op verschillende niveaus. (geschikt voor alle leeftijden en fitness niveaus). Test hoe sterk en atletisch je bent. Hoe sneller hoe beter; je strijdt tegen de klok.

Meer info of reserveren? Klik op de roze website button

FunZone Zwolle

Ossenkamp 3
8024 AG Zwolle
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Zomervakantie in en om Zwolle

Zomervakantie in en om Zwolle

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje in de stad... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes hier