Escape puzzeltochtenTerug naar het overzicht

Ontdek deze gave escape puzzeltochten in de binnenstad van Zwolle. Zomervakantietip!
Bij de Great Escape in Zwolle kan je twee toffe puzzeltochten in de binnenstad van Zwolle beleven! Leuk voor gezinnen en families!


The Undergrounds

Wist je dat er vroeger een ondergrond tunnelnetwerk onder Zwolle zat? Vroeger werd dit gebruikt als nooduitgang, op sommige plekken is dit er nog steeds…. Aan jullie de opdracht om de verborgen ingang van dit tunnelnetwerk te vinden.  Beleef Zwolle anders en maak je klaar voor breinkrakers en unieke uitdagingen! Wie weet ontdek jij een stukje vroeger en vind jij de geheime ingang.

The Final Protest

Dit verhaal gaat over Jeppe. Van jongs af aan is het iemand die geboeid is door het klimaat en hij is volhardend en vastberaden van zijn missie om het klimaat te redden. Als jongen van 15 bemoeide hij zich al met klimaatbijeenkomsten en acties van burgerlijke ongehoorzaamheden. Naarmate zijn leeftijd toenam werden zijn acties ook steeds extremer. Jullie zijn in het leven geroepen om deze dreiging uit te schakelen.

Meer ontdekken over deze wandel- puzzeltochten? Klik op de roze website button!

The Great Escape Zwolle


Zwolle
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!