Wildlands Adventure ZooTerug naar het overzicht

Een werelds avontuur in Emmen! In de unieke werelden gaan mensen, dieren, natuur en cultuur samen.
Op expeditie in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Ontdek pelsrobben en ijsberen in het ijzige poolgebied. Beleef avonturen tussen de olifanten en apen in het tropische oerwoud en maak een avontuurlijke tocht over de hete savanne.

Als gezin vind je in Emmen het avontuur, de spanning en beleving waar je naar op zoek bent. In de unieke werelden gaan mensen, dieren, natuur en cultuur samen. Er is daardoor volop ruimte om de verschillende klimaten te ervaren, verhalen te horen en avonturen mee te maken.  

Wereldreis in één dag

Ontdek per boot of te voet de jungle en maak kennis met de olifantenfamilie. Spot neushoorns en giraffen van heel dichtbij tijdens je trucksafari over de savanne. Bezoek het nieuwe Raccoon Creek, ga op poolexpeditie en sta oog in oog met ijsberen en pinguïns. Kom naar WILDLANDS en maak een wereldreis in één dag.
Zin in een werelds avontuur? Klik op de "roze" voor directe link naar de website van Wildlands.

Tip! Je dag afsluiten met een heerlijke pannenkoek? dat kan je goed doen bij pannenkoek boerderij de Snoepert.

Wildlands

Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
Openingstijden Zie website Prijs Klik op "roze " button voor volledig overzicht entree. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!