• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Monte Pelmo IJssalonTerug naar het overzicht

Monte Pelmo IJs met een ster, hét ijshuis in de Jordaan! Kom zelf proeven!
Monte Pelmo is een ambachtelijk ijsbedrijf sinds 1957 en is gevestigd in in het hart van de Jordaan sinds 1966. Monte Pelmo levert niet alleen aan de horeca, maar in de ijswinkel kan iederéén genieten van het heerlijke ijs waarbij iedere hap naar meer smaakt.

Dagelijks varieëren de smaken in de vitrine bij Monte Pelmo's ijswinkel! Vaste smaken komen dagelijks terug in de vitrine, maar daarnaast zijn er ook veel wisselende smaken. Er zijn zoveel verschillende smaken dat het niet allemaal in de vitrine past! Ook ontwikkelt Monte Pelmo regelmatig nieuwe smaken. Kom dus kijken of er er een nieuwe smaak is die jij wilt uitproberen!

Kijk nu op de site voor het volledige assortiment roomijs en sorbetijs, om de poll in te vullen over jouw favoriete ijsje en voor meer informatie!

P.S. Ben je jarig? Kom dan langs met je paspoort en je papa/mama en krijg een speciaal kinderijsje als traktatie!

Monte Pelmo

2e Anjeliersdwarsstraat 17
1015 NS Amsterdam
Openingstijden Kijk op de site voor de openingstijden van de deze maand!  Prijs Per bolletje verschillend. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Amsterdam. We hebben een bomvolle uitagenda met activiteiten en gezinsuitjes. Kijk snel!

Check de leukste tips!