• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Koken met Amba (6+)Terug naar het overzicht

zondag 23 juni 2024
Beleef een muzikale en smakelijke voorstelling in het Bijlmer Parktheater!
Amba is jarig en trakteert haar klas vol trots op een Surinaamse lekkernij. Ze draagt een speciale koto voor haar verjaardag. Vroeger durfde ze dat niet. Totdat oma haar alles leerde over de Surinaamse cultuur en hoe Nederland en Suriname onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Koken met Amba is een muzikale en smakelijke voorstelling (6+) waarin we aan de hand van de Surinaamse keuken de familiegeschiedenis van de tienjarige Amba vertellen. Begeleid door swingende liedjes met percussie, hammond orgel en trombone volgen we het spoor van Amba’s familie terug in de tijd: van Nederland via Suriname naar West-Afrika.

Koken voor Amba maakt deel uit van het Theater voor Keti Koti: een jaarlijks initiatief waarin tal van gezelschappen en podia op theatrale wijze aandacht besteden aan het gedeelde koloniale en slavernijverleden van ons land.

Benieuwd naar deze toffe voorstelling in het Bijlmer Parktheater? Meer info vind je via de roze websitebutton!

Tip! Meer kindervoorstellingen vind je in onze Uitagenda.

Bijlmer Parktheater

Anton de Komplein 240
1102 DR Amsterdam
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen