Drumles in ArnhemTerug naar het overzicht

Lekker drummen! Drumschool J.L.Beeren biedt stoere en gezellige drumles in Arnhem.
Iedereen die wil leren drummen kan hier terecht: de lessen worden helemaal afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Als je nog nooit gedrumd hebt, kun je het hier leren vanaf de basis. Maar ook als je al kunt drummen, kun je hier lessen volgen om jezelf te verbeteren, andere stijlen te leren en nog beter met muziek mee te leren spelen.

Je krijgt een half uur per week les, op een vaste dag en een vast tijdstip. Dit kan individueel of in duo's, afhankelijk van jouw leeftijd, ervaring en voorkeur. Voor de allerjongsten (tussen 6 en 8 jaar) worden er aparte snuffelcursussen gegeven.

Na een gratis proefles wordt je in een duo ingedeeld op basis van leeftijd, niveau en beschikbaarheid. De lessen worden gegeven in een mooie, ruime drumstudio.

Snuffelcursus
Speciaal voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar zijn er snuffelcursussen van 5 lessen, om in een ongedwongen sfeer erachter te komen of drummen iets voor jou zou kunnen zijn. In een groepje van maximaal 4 leeftijdsgenootjes ga je lekker trommelen en probeer samen mooie ritmes te maken.

Kijk voor meer informatie over de drumlessen op de website via de roze button.

Heb jij al in onze Uitagenda gekeken voor de leuke activiteiten in Arnhem en omgeving dit weekend?

Drumschool J.L.Beeren

Minervasingel 10
6846 RA Arnhem
Openingstijden Op afspraak
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL