Wedstrijd zwemmen bij ESCATerug naar het overzicht

Voel je je als een vis in het water en wil je steeds beter en steeds sneller?
Dan moet je zeker bij Esca-Wedstrijdzwemmen zijn! Een leuke club met gemotiveerde leden en gekwalificeerde trainers die je helpen om steeds weer jezelf te verbeteren! Van jong tot oud zijn er groepen waar je bij kunt zwemmen in competitie verband. 

Swimkick
Deze groep is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar met (minimaal het C-diploma). In de SwimKick groep, die tweemaal per week traint, worden de technieken van de wedstrijdslagen goed aangeleerd en daar heb je een heel zwemleven plezier van. Maar natuurlijk krijgen ook de verschillende starts en keerpunten aandacht. Als je in de SwimKick groep zit krijg je ook de gelegenheid om via Speedowedstrijden kennis te maken met wedstrijdzwemmen.

Als je trainer vindt dat je de basisvaardigheden onder de knie hebt, kun je doorstromen naar de Minioren-groep. In de Minioren-groep zwemmen kinderen tot 12 jaar driemaal per week. Bij deze groep worden alle zwemslagen verbeterd, train je op langere afstanden, leer je keerpunten maken en doe je mee aan echte wedstrijden!

Klinkt dit allemaal goed in je oren? Ga dan meteen naar de website voor een proefles!

Zoek je nog meer clubjes in Arnhem?

Esca- Zwemmen

Postbus 30062
6803 AB Arnhem
Openingstijden zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Workshop: maak je superpower

Workshop: maak je superpower

Dit jaar staat het Sprookjesfestival bij Museum Bronbeek in het teken van superkrachten. Buiten in de tent kunnen kinderen aan de slag met edelstenen die ze omtoveren in een prachtige talisman in hun eigen favoriete kleuren. Hoe mooi!

Creatieve sprookjesactiviteit