Frisbee spelen!Terug naar het overzicht

Is frisbee gooien een teamsport? Jazeker, een hele snelle spectaculaire teamsport!
Frisee is voor iedereen die eens een nieuwe en uitdagende sport wil proberen. Vind je het heerlijk om vrij te rennen, duik je graag of werp je juist mooie en slimme worpen? Dan is Ultimate Frisbee wat voor jou!

Met een frisbee kan je echt van alles doen! Langzaam maar zeker zul je steeds meer bekend worden met de spel elementen van deze sport. Een sportieve instelling en samenwerken zijn daarbij heel belangrijk.

Ze passen de oefeningen voor de kids zo aan dat iedereen mee kan spelen en niemand over geslagen kan worden. Er word lekker veel gegooid, gerend en gesprongen, dus kom lekker meedoen!

De jeugdgroep traint op dinsdags. Van maart tot november trainen ze op de locatie bij korfbalvereniging Oost-Arnhem (van Maerlantstraat 2). In de winter trainen ze in een sporthal.

Meer weten? Klik dan even door naar de website.

FC Airborn


Arnhem
Openingstijden di van 18:30-19:30 Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Uitgelicht

Superslow (2,5+)

Superslow (2,5+)

Ga mee op reis door het hoofd van een peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling met theatrale hiphop en weinig woorden. Leve de prikkels en het onbekende! Geen dans, geen theater, geen muziek. SUPERSLOW zit overal tussenin.

Bestel je tickets!