Museum Jeugd UniversiteitTerug naar het overzicht

Museum Jeugd Universiteit voor jonge fans van geschiedenis, kunst, natuur en techniek (8+)!
Ben jij helemaal fan van piramides, dino's, schepen, planten of de Romeinen? Wil je daarover meer te weten komen dan je op school leert?
Dan is de Museum Jeugd Universiteit geknipt voor jou!

Tijdens de collegereeksen vertellen echte wetenschappers en experts wat je altijd al had willen weten! De colleges worden gegeven in verschillende musea in Arnhem en zijn geschikt voor kids vanaf 8 jaar. 

De colleges duren een uur en hebben altijd een leuk, gek, bijzonder of spannend onderwerp dat betrekking heeft op het collectiegebied van het museum.

De sprekers zijn wetenschappelijk medewerkers van het museum, wetenschappers uit de academische wereld of experts uit het vakgebied. Dit zijn inspirerende mensen, die waanzinnig veel over hun onderwerp weten! Je krijgt tijdens de colleges dan ook de mogelijkheid hen het hemd van het lijf te vragen.

Bij de eerste lezing krijg je een collegekaart, die telkens afgestempeld wordt. Wie bij voldoende colleges is geweest, krijgt aan het einde een diploma.

De collegereeksen beginnen op twee momenten in het jaar: in februari en september. Wil jij je ook inschrijven? Klik dan op de roze button!

Bekijk ons complete overzicht van leuke uitjes in onze categorie Eropuit!

Museum Jeugd Universiteit


Arnhem
Openingstijden zie website voor data Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Superslow (2,5+)

Superslow (2,5+)

Ga mee op reis door het hoofd van een peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling met theatrale hiphop en weinig woorden. Leve de prikkels en het onbekende! Geen dans, geen theater, geen muziek. SUPERSLOW zit overal tussenin.

Bestel je tickets!