Pro Soccer SkillsTerug naar het overzicht

Voetbal voor de "Die Hard" voetbalfanaatjes! Hier wordt je professioneel getraind.
Wil je echt serieus trainen? Dan zit je nergens beter dan bij Pro Soccer Skills in Arnhem!

De basis van deze voetbalschool bestaat uit het aanleren/verbeteren van de techniek, gebaseerd op de Wiel Coerver methode, zodat je echt de baas over de bal wordt. Maar techniek en inzicht alleen is niet genoeg in het hedendaagse voetbal. Uithoudingsvermogen, kracht, fysieke en mentale weerbaarheid zijn minstens zo belangrijk.

De trainers van Pro Soccer Skills zijn van mening dat er op een andere manier getraind moet worden zodat spelers niet alleen technisch en tactisch maar ook fysiek en mentaal een ontwikkeling maken om zo een completere voetballer te worden.
Zo krijgen kids een beter uithoudingsvermogen, loop coördinatie, techniek en het allerbelangrijkste, vertrouwen in zichzelf!

Hier wordt getraind op een leuke, professionele manier waarbij iedere speler persoonlijk wordt gemotiveerd om zijn/haar minder ontwikkelde kwaliteiten te verbeteren. De trainingen worden gegeven op het terrein van de Arnhemse Boys in Schuytgraaf.

Klik op de roze button om meteen naar de website te gaan!

Wil je weten welke andere leuke sportclubs je in Arnhem kunt vinden? Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet!

Pro Soccer Skills

Marasingel 251
6846 DX Arnhem
Openingstijden zie website voor lesrooster Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Superslow (2,5+)

Superslow (2,5+)

Ga mee op reis door het hoofd van een peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling met theatrale hiphop en weinig woorden. Leve de prikkels en het onbekende! Geen dans, geen theater, geen muziek. SUPERSLOW zit overal tussenin.

Bestel je tickets!