Parkour en freerunning 7+Terug naar het overzicht

Aquila Agilis geeft supergave parkour- en freerunninglessen voor kinderen vanaf 7 jaar!
Parkour- en freerunninglessen bij Aquila Agilis in Arnhem zijn veel meer dan een uurtje sporten. Zelfontwikkeling, creativiteit en respect voor jezelf en anderen zijn ontzettend belangrijk. Door te trainen met verschillende obstakels en een groot aantal technieken te behandelen leert je kind op de juiste manier bewegen.

Op deze manier kan je kind effectief en veilig vooruitgang boeken voor de lange termijn. Daarnaast is er ook aandacht voor de mentale kant van het trainen, zoals het inschatten van risico's, het vinden van je grenzen en je eigen weg vinden in de training.

Er zijn zowel indoor als outdoor trainingen. Bij de buitenlessen leren kinderen ook hoe ze op de juiste manier gebruik kunnen maken van de alledaagse omgeving om te trainen. Ze ontwikkelen zo een nieuwe kijk op wat er allemaal mogelijk is, de zogenaamde Parkour Vision. Ook leren ze hoe ze respectvol omgaan met andere gebruikers van de openbare ruimte.

Tijdens parkour en freerunning komen de volgende onderdelen aan bod: krachtontwikkeling, behendigheidstraining, verbetering van balans, doorzettingsvermogen, stimulatie van creativiteit, een nieuwe kijk op de omgeving en omgaan met risico's.

Locaties in Oosterbeek, Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid.
In september zijn er nog outdoor lessen, vanaf oktober gaan de lessen indoor verder!

Meer weten? Klik dan even door naar de site.

We hebben nog veel meer stoere clubs voor je verzameld! Kijk dus snel nog even verder.

Aquila Agilis


Arnhem
Openingstijden klik voor adressen en tijden door naar de website. Prijs Klik door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs