icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

BreakfitTerug naar het overzicht

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame dansschool in Arnhem of Elst?
BreakFit heeft een danslocatie in Elst en in Arnhem - Zuid (Malburgen/Immerloo). Bij dansschool BreakFit leer je de stoerste en coolste moves. Er kan al gedanst worden vanaf 4 jaar!

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van lesgeven weten de docenten als geen ander kinderen en jongeren te stimuleren om dans tot hun favoriete bezigheid te maken. Tijdens de lessen leer je staand dansen (toprocks), footworks, freezes, powermoves, expressie, creativiteit, originaliteit en nog veel meer. Dit alles wordt via een methodiek aangeboden die speciaal door Dansschool BreakFit is ontwikkeld en die voor iedereen toegankelijk is. Elk kind is uniek, en daarom krijgt iedereen op zijn of haar tempo breakdance les. Plezier staat voorop! Kom jij ook dansen bij een van onze danslocaties?

De lessen worden gegeven door professionele trainers. Met professioneel bedoelen we dan ook trainers die meedraaien in de Nederlandse breakdance top. Vind in het lesrooster passende lessen bij jouw in de buurt. Nog niet helemaal zeker over een bepaalde dansstijl? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Waar
Locatie in Arnhem
Bewonershuis Stichting Prisma Malburgen/Immerloo
Eimerssingel Oost 266, 6834 CZ Arnhem
Eerste verdieping, danszaal met spiegelwand

Locatie Elst
Basisschool CBS De Ark
Kruisakkers 7, 6662 DV Elst
Gymzaal

Zoek je nog een stoer outfit voor je breakdans les? Kijk dan eens in onze Categorie Kinderwinkels!

Breakfit


Elst en Arnhem
Openingstijden Klik even door naar de site voor alle lestijden Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL