JumpScool (7+)Terug naar het overzicht

Leer gave tricks en trucs op en rondom de trampolines bij Jumpsquare Arnhem!
Bij Jumpsquare gaan kinderen los in de Jump Arena. In dit gave trampolinepark gaan ze de strijd aan met hun vriendjes bij Ultimate Dodgeball en proberen ze de snelste tijd neer te zetten op de Ninja Course. Heerlijk dat vrije jumpen, maar wil jouw kind een echte jumper worden? Dan is JumpScool misschien wel iets voor hem of haar. 

Leren jumpen bij JumpScool (7+)

Bij JumpScool leren kinderen tijdens een cursus van 10 lessen de vetste tricks van de Jump Masters. Met een gezonde dosis lef, doorzettingsvermogen en conditie maakt jouw kind binnenkort – alsof het niets is – een salto, cody of backflip. Dat wordt indruk maken op hun vriendjes!

De een leert snel, de ander oefent graag wat langer. Daarom mogen kinderen meerdere keren aan een bepaald cursuslevel deelnemen. We ronden een level af met een echt JUMPSCOOL-diploma.

Klik op de roze button voor meer uitleg over JumpScool.

Binnenkort een kinderfeestje te vieren? Bij Jumpsquare vind je super gave feestjes voor kinderen! Bekijk ze in onze categorie Kinderfeestjes.

Jumpsquare Arnhem

Van Oldenbarneveldtstraat 91
6827 AL Arnhem
Openingstijden Bekijk de lestijden per level op de website. Prijs 1 cursus pakket: €120,-
Mocht je besluiten om een vervolgcursus te volgen, dan ontvang je €10 korting op de nieuwe cursus.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke vakantie adresjes in Nederland

Leuke vakantie adresjes in Nederland

Voor een leuk nachtje of weekendje weg of voor een heerlijke mei- of zomervakantie verzamelt Kidsproofvakantie.nl de tofste kidsproof adresjes in Nederland!

Kijk op Kidsproofvakantie.nl