Kleurstroom TekenlessenTerug naar het overzicht

De tekenlessen van Kleurstroom geven plezier, ontspanning, zelfvertrouwen en een goed gevoel!
Voor kinderen die het leuk vinden om te tekenen en nieuwe dingen te ontdekken. Of voor wie het wel leuk lijkt, maar voor wie het soms fijn is om een eindje op weg geholpen te worden. Voor wie het goed doet om in rust heerlijk te kunnen tekenen of doordeweeks even ‘op adem te kunnen komen’. Herken je jouw kind hierin? Dan passen de tekenlessen van Kleurstroom goed bij hem of haar!

Tijdens de tekenlessen gaan kinderen samen met Willeke van Kleurstroom aan de slag op een ontspannen manier, zonder dat er iets ‘moet’. Kinderen worden geregeld verrast en staan versteld van wat ze zelf al kunnen. Ze leren ervaren dat hun eigen manier (al) helemaal goed is. Er wordt gewerkt met verschillende materialen en technieken. Spelenderwijs ontdekken kinderen zo wat je allemaal kunt doen met tekenen en kleur... en dat is een heleboel! Er wordt gewerkt in kleine groepjes waardoor er tijd en aandacht is voor iedereen en ruimte voor gezelligheid.

De tekenlessen worden aangeboden in cursusvorm. De lessen vinden wekelijks plaats in het Kleurstroom Kinderatelier (in het centrum van Arnhem). De tekencursus is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Daarnaast zijn verdiepende workshopdagen, speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar.

Meld je tijdig aan om verzekerd te zijn van een plekje! Neem voor meer informatie over de aanstaande actuele cursussen en workshopdagen contact op via info@kleurstroom.nl of neem een kijkje op de website van Kleurstroom.

Zin om iets leuks te doen dit weekend? Neem dan eens een kijkje op onze Uitagenda!

Kleurstroom, kinderatelier en tekencoaching

Weverstraat 26
6811 EM Arnhem
Openingstijden Klik voor actuele data en data via de roze button door naar de site. Prijs Klik voor actuele kosten door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Superslow (2,5+)

Superslow (2,5+)

Ga mee op reis door het hoofd van een peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling met theatrale hiphop en weinig woorden. Leve de prikkels en het onbekende! Geen dans, geen theater, geen muziek. SUPERSLOW zit overal tussenin.

Bestel je tickets!