Koorschool ArnhemTerug naar het overzicht

Je kunt met je stem veel meer dan je zelf weet. Bij de Koorschool Arnhem kun je dit allemaal leren
Op de Koorschool leer je je stem op een natuurlijke wijze te gebruiken en ontwikkel je het muzikaal gehoor, geheugen en voorstellingsvermogen. Veel aandacht wordt gegeven aan samen zingen, goed naar elkaar luisteren en muzikale zelfstandigheid.?In de lessen gaat het om plezier en tegelijk een zo hoog mogelijke kwaliteit van zingen. Tijdens de theorieles leer je alles over het notenschrift en leer je stapsgewijs van blad te zingen.

Er zijn 3 verschillende niveaugroepen. Je kunt meedoen vanaf groep 4 van de basisschool.
 
Iets voor jou?
Kom een keer vrijblijvend meedoen om te ervaren hoe leuk het is om met elkaar te zingen. (ouders zijn ook welkom om te kijken). Stuur vooraf graag even een e-mail naar info@koorschoolarnhem.nl (of klik even op de direct mailen button) Graag onder vermelding van de naam van het kind, de klas/groep en school van het kind, met telefoonnummer en huisadres. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen om een afspraak te maken voor het meedoen met een repetitie van de Koorschool in de juiste groep!

Kijk voor meer info even op de website van Koorschool Arnhem.

De leukste clubjes en verenigingen in en om Arnhem vind je natuurlijk op Kidsproof.nl!

Koorschool Arnhem

Zwanenbloemlaan 4
6832 HG Arnhem
Openingstijden voor lestijden zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL