icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Koorschool ArnhemTerug naar het overzicht

Je kunt met je stem veel meer dan je zelf weet. Bij de Koorschool Arnhem kun je dit allemaal leren
Op de Koorschool leer je je stem op een natuurlijke wijze te gebruiken en ontwikkel je het muzikaal gehoor, geheugen en voorstellingsvermogen. Veel aandacht wordt gegeven aan samen zingen, goed naar elkaar luisteren en muzikale zelfstandigheid.?In de lessen gaat het om plezier en tegelijk een zo hoog mogelijke kwaliteit van zingen. Tijdens de theorieles leer je alles over het notenschrift en leer je stapsgewijs van blad te zingen.

Er zijn 3 verschillende niveaugroepen. Je kunt meedoen vanaf groep 4 van de basisschool.
 
Iets voor jou?
Kom een keer vrijblijvend meedoen om te ervaren hoe leuk het is om met elkaar te zingen. (ouders zijn ook welkom om te kijken). Stuur vooraf graag even een e-mail naar info@koorschoolarnhem.nl (of klik even op de direct mailen button) Graag onder vermelding van de naam van het kind, de klas/groep en school van het kind, met telefoonnummer en huisadres. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen om een afspraak te maken voor het meedoen met een repetitie van de Koorschool in de juiste groep!

Kijk voor meer info even op de website van Koorschool Arnhem.

De leukste clubjes en verenigingen in en om Arnhem vind je natuurlijk op Kidsproof.nl!

Koorschool Arnhem

Zwanenbloemlaan 4
6832 HG Arnhem
Openingstijden voor lestijden zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School

Back to School

Het nieuwe schooljaar is begonnen. En dat betekent natuurlijk ook een nieuw clubjes seizoen! Ben jij nog opzoek naar een leuke sport-, creatief of muziekclubje? Dit zijn onze tips! 

Back to School tips