Aapjeskooi gymlessen 1,5+Terug naar het overzicht

Houdt jouw kleine aapje ook zo van springen en klimmen? Volg samen met je kind lessen bij de Aapjeskooi!
Heb jij ook zo'n leuk 'aapje' thuis dat niet kan stilzitten? Of zou het wel wat meer mogen bewegen? En zou je het fijn vinden als het in plaats van thuis op de bank eens in de gymzaal op een uitdagende, veilige manier leert klimmen, klauteren, rollen, springen, draaien, mikken en dansen? Ga dan eens Aapjeskooien!

Stichting Aapjeskooi organiseert fantasierijke gymlessen voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar op zaterdagochtend in Arnhem Noord (Geitenkamp) en in Arnhem Zuid (Vredenburg/Rijkerswoerd). In deze gymlessen staat iedere week een nieuw fantasierijk thema centraal dat helemaal aansluit op de belevingswereld van jonge kinderen. Ze zetten daarbij een uitdagende zaalopstelling klaar met veel toestellen en materialen en doen iedere week nieuwe oefeningen, spelletjes en dansjes die je thuis kunt herhalen.

Ben je benieuwd wat jouw aapje al kan? Doe dan eens proefles of volg een korte lesperiode.

Ben je in het bezit van een Gelrepas? Dan kun je het volledige bedrag van een lesperiode betalen met het budget op je pas en hoef je zelf niets bij te betalen! Mail in dat geval naar arnhem@aapjeskooi.nl en stuur een foto van je pas mee.

Klik voor actuele lestijden en locaties op de roze button. Je kunt kiezen tussen dreumesgym, peutergym en kleutergym.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Stichting Aapjeskooi


Arnhem
Openingstijden Klik voor actuele lestijden door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Speurtocht en workshop

Speurtocht en workshop

Wist je dat je ezeltjes kunt vinden en in het wandelbos verstoppertje kunt spelen op het landgoed bij Museum Bronbeek? Ontdek het tijdens de gratis speurtocht. Ook is er een leuke workshop wajangpop/wajangdier of prenten maken!

Beleef het allemaal