Dreumes- en peutergym 6+Terug naar het overzicht

Houdt jouw kleine aapje ook zo van springen en klimmen? Volg dan lessen bij Aapjeskooi!
Dus heb jij ook zo'n leuk aapje thuis dat niet kan stilzitten of juist wat meer mag bewegen? En lijkt het je leuk samen op ontdekking te gaan in een gymzaal vol toestellen? Kom dan meedoen met de fantasierijke gymlessen van de Aapjeskooi op zaterdagochtend in Geitenkamp.

Iedere les heeft een andere zaalopstelling, een ander thema en een andere gymoefening die centraal staat. Onder deskundige begeleiding kunnen de kinderen komen: klimmen, springen, dansen, rollen, slingeren, steunen, mikken en vooral plezier maken! De kinderen worden in de lessen begeleid door één ouder/verzorger.

Aapjeskooi is er voor kinderen die goed kunnen lopen tot en met kinderen van 6 jaar. Zodra kinderen kunnen lopen, gaat er een wereld vol bewegingsvrijheid voor ze open, die bij de Aapjeskooi extra wordt gestimuleerd. Dreumesen, peuters en kleuters volgen een les met leeftijdsgenootjes afgestemd op wat ze al kunnen.

Adres: Gymzaal Bonte Wetering 89

Klik voor het actuele rooster op de roze button. Je kunt kiezen tussen dreumesgym, peutergym en kleutergym.

De leukste tips voor ouders en kids vind je natuurlijk op Kidsproof Arnhem!

Stichting Aapjeskooi/Gymzaal De Wetering

Bonte Wetering 89
6823 JC Arnhem
Openingstijden zaterdagochtend Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL