CircuslesTerug naar het overzicht

Soms zou je ze met het circus mee willen geven! Dat kan niet... maar ze kunnen wel op circusles...
Aan de Hommelseweg 169 in Arnhem worden Circustheaterlessen gegeven voor alle leeftijden! Hoe cool is dat!

Kleutercursus 4-6 jaar
De allerkleinsten leren de circustechnieken spelenderwijs. De kinderen leren coördinatie, evenwicht en vormspanning te ontwikkelen door een basis van acrobatiek, jongleren en evenwicht. Denk hierbij aan ballopen, jongleren met doekjes, bordjes draaien en koordlopen! 

Basiscursus (5-10 jaar)
In deze cursus krijg je les in de basis van de circustechnieken. Alle circustechnieken komen hierbij aan bod. Daarbij ligt de nadruk op samenwerken en vertrouwen. Acrobatiek, diabolo, jongleren, trapeze, koordlopen staan onder andere op het programma.

Ook leer je deze technieken te presenteren in een voorstelling en doe je mee aan een optocht. Door de verschillende circustechnieken onder de knie te krijgen, leer je een betere coördinatie, vormspanning, evenwicht en kracht te ontwikkelen.

Gevorderden (vanaf 10 jaar)
Bij de gevorderden wordt de techniek echt een stapje moeilijker. Dat betekent dat je nog beter moet samenwerken en ook de concentratie moet opbrengen om hard te willen werken.
Daarbij krijg je ruimte om zelfstandig te oefenen en beter te worden in je specialiteit. Ook worden er meer theatertechnieken aangeboden zodat je je nieuwe kunsten ook kan leren te tonen.

Wedden dat je dit geweldig gaat vinden? Klik voor meer informatie op de roze button en neem een kijkje op de website!

Krijg je onze nieuwsbrief al? Voor elke schoolvakantie versturen we je de leukste tips en trucs om er een geweldige vakantie van te maken!

Studio26

Larensteinselaan 26-d
6882 CT Velp
Openingstijden kijk voor lestijden op de website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Superslow (2,5+)

Superslow (2,5+)

Ga mee op reis door het hoofd van een peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling met theatrale hiphop en weinig woorden. Leve de prikkels en het onbekende! Geen dans, geen theater, geen muziek. SUPERSLOW zit overal tussenin.

Bestel je tickets!