Voetjebal Arnhem-NijmegenTerug naar het overzicht

Spelenderwijs de eerste voetbaltechnieken leren voor kinderen 2 t/m 5 jaar met Voetjebal!
De eerste sportactiviteiten samen met je zoon of dochter beleven, wie wil dat nu niet? Met Voetjebal leren kinderen van 2 t/m 5 jaar spelenderwijs door middel van spel de eerste voetbaltechnieken van voetballen zoals trappen, passen en draaien.

Daarnaast leren de peuters en kleuters ook dingen als kleuren herkennen, tellen, bewegen op muziek, scoren en juichen. De lessen vinden plaats in kleine groepen en met elk kind mag een ouder mee als begeleiding.

Het Voetjebal programma is onderverdeeld in drie werelden. In elke Voetjebal Wereld krijgen de kinderen, op diverse gebieden, vormen aangeboden die aansluiten op het ontwikkelingsniveau van het kind.

Nieuwsgierig naar de les? Meld je kind aan voor een proefles.

De trainers van Voetjebal Arnhem-Nijmegen staan in de startblokken om er samen vanaf 25 september 2021 een feestje van te maken. Er start een groep op de zaterdag bij de Gymzaal Lorentz Lyceum in Arnhem en Gymzaal De Grote Boel in Nijmegen.

Voetjebal is het eerste voetballende speelconcept in Nederland voor kinderen van 2 t/m 5 jaar en is al ruim 15 jaar actief in verschillende landen waaronder Nederland, België, Oostenrijk, Duitsland en OekraïneKlik op de roze button voor meer informatie. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Voetjebal Arnhem-Nijmegen

Diverse locaties
Openingstijden Klik voor actuele lestijden door naar de site. Prijs Klik voor actuele tarieven door naar de website. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Laat de ballen rollen

Laat de ballen rollen

Zijn jullie klaar om elkaar te verslaan met een potje indoor JEU de boules? Ga in de zomervakantie naar JEU de boules bar Arnhem! Geniet tussendoor van lekkere hapjes en drankjes. En is je kind jarig? Kinderfeestjes zijn ook mogelijk!

Reserveer tijdig je baan!