Atlantis WereldrestaurantTerug naar het overzicht

Dagverse ingrediënten van meerdere keukens en een grote speelkamer!
Hier vind je een enorme keuze uit koude en warme voorgerechten, vlees- en visgerechten en heerlijke desserts van meerdere keukens.

De meeste gerechten worden door onze koks bereidt met dagverse ingrediënten. En daar mag je zoveel van eten als je wilt. Naast het reguliere wokken bieden ze ook diverse warme en koude Japanse gerechten. Ze hebben onder andere verschillende soorten sushi's en diverse warme gerechten van de teppanyaki. Maar je kunt ook pizza eten! De pizza's worden speciaal voor jou vers bereid door de pizzabakker!


Voor de kids is er genoeg, natuurlijk ontbreken de frietjes, kroketten en chocoladefontein niet. Bovendien kunnen ze zich vermaken in de speciale speelruimte met spelcomputers en een theater. Deze is wel bovenin het restaurant, met kleintjes moet je dus mee naar boven.

Meer weten? Klik dan even door naar de site van Atlantis.

Nog meer kindvriendelijke restaurants bekijken in en om Arnhem? 

Atlantis Wereldrestaurant

Hollandweg 6-8
6843 VP Arnhem
Openingstijden zie website voor openingstijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen dit najaar. In deze mooie regio is zoveel te beleven. Duik de natuur in, bezoek een tof museum of laat de kids lekker uitrazen bij een van de toffe speelplekken en nog veel meer.

Kidsproof Veluwe herfstspecial