MAMS coffee & moreTerug naar het overzicht

Speciaal voor alle koffie en gebak verslaafde ouders onder ons is er MAMS coffee!
Heerlijke plek voor ouders waar het ook prima toeven is met kids. 

Ze serveren niet alleen heerlijke koffie, van eigen blends, maar ook lekkere thee, verse Jus, veggie & fruit smoothies en in de avonduren hun eigen wijnen en voor de liefhebber een heerlijk biertje.
 
Meerdere zelfgebakken taarten (zóó lastig kiezen), muffins & cookies maar voor zowel de lunch als 's avonds is er een breed aanbod aan broodjes, panini's, gegrilde bruschetta's en verse salades. Voor de minder avontuurlijk kids (lees: die van mij) hebben ze ook gewoon een broodje jam pindakaas of een tosti.
Je kunt hier ook heerlijk (en vroeg) ontbijten.

Ze hebben een tafeltje waar de kids wat kunnen kleuren en spelen. Het is hier knus en klein waardoor het niet zo geschikt is voor kinderwagens. Leuke tip: aan de muur hangen ansichtkaarten die je te plekke kunt schrijven. MAMS coffee zorgt er dan voor dat ze verstuurd worden. 

Klik voor de actuele openingstijden even door naar de site.
 
Iets te vieren? Kijk dan ook eens op onze kinderfeestjespagina!

MAMS coffee & more

Willemsplein 45
6811 KD Arnhem
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen dit najaar. In deze mooie regio is zoveel te beleven. Duik de natuur in, bezoek een tof museum of laat de kids lekker uitrazen bij een van de toffe speelplekken en nog veel meer.

Kidsproof Veluwe herfstspecial