Focus | Eten + DrinkenTerug naar het overzicht

Voor of na een film lekker een hapje eten met de kids? Dat kan bij: Focus | Eten + Drinken!
Naast Focus Filmtheater Arnhem zit de geweldige horeca hotspot op het Audrey Hepburnplein: Focus | Eten + Drinken. Lekker eten, lekker drinken op een heerlijke inspirerende ontmoetingsplek.

De kaart is verrassend, eigentijds, smaakvol en creatief. Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt met zoveel mogelijk regionale producten en een hoofdrol voor groente! De kids kunnen hier voor de lunch een boterham met pindakaas, nutella of jam eten, terwijl je zelf kunt genieten van heerlijke belegde boterhammen, soepjes en salades. Ook voor het avondeten staat er zoveel lekkers op de kaart.

Op zondagochtend kun je genieten van film en een ontbijt, vanaf 10.00u. Dit moet je wel even vooraf reserveren! Zowel voor de kleine als grote eters is er een lekker ontbijt en ook draait er altijd een kinderfilm.

Ook als je niet naar de film gaat, is Focus | Eten + Drinken een heerlijke plek om lekker te zitten, gezellig bij te kletsen en te genieten van al het lekkers en de fijne sfeer hier.

Klik op de roze websitbutton om een kijkje te nemen op hun website, daar kan je ook alvast hun menu-kaart bekijken.

Tip: Bij Focus Film theater organiseren ze een superleuk kinderfeestje voor jou en je vriendjes!

Focus | Eten + Drinken

Audrey Hepburnplein 3
6811 EH Arnhem
Openingstijden Zeven dagen per week van 10.00 - 00.00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen dit najaar. In deze mooie regio is zoveel te beleven. Duik de natuur in, bezoek een tof museum of laat de kids lekker uitrazen bij een van de toffe speelplekken en nog veel meer.

Kidsproof Veluwe herfstspecial