Pizzabar La RoccaTerug naar het overzicht

PIZZA! Kom genieten van de lekkerste pizza's in Arnhem bij Pizzabar La Rocca!
Pizzabar La Rocca is gevestigd in de bekende Rijnhal te Arnhem-Zuid. Dit bijzondere restaurant heeft de lekkerste pizza’s van Arnhem voor groot én klein! Bovendien is het de perfecte plek om te lunchen of dineren.

Tijdens een uitgebreide smaaktest hebben de pizzaiolo’s en de pizza leraren van LaLotta Academy kritisch gekeken naar de vele beschikbare meelsoorten. Na een proefsessie, een analyse en uiterlijke keuring is het Rustica meel de winnaar geworden. Dit volkorenmeel wordt rechtstreeks vanuit Milaan geleverd en is de perfecte basis van een smaakvol, gezond en lekker deeg. Naast de pizza’s maken zij ook de focaccia’s van dit deeg zodat ze zowel de lunch als het diner een hoogwaardig en huisgemaakt stempel kunnen meegeven. De houtgestookte pizza oven van het Italiaanse familiebedrijf Valoriani is natuurlijk de trots van La Rocca en essentieel voor een goede en lekkere pizza. Ervaar het zelf en kom proeven! 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Benieuwd naar meer leuke plekken om te lunchen en dineren met kinderen? Check onze rubriek Uiteten!

Pizza-bar La Rocca

Olympus 3
6832 EL Arnhem
Openingstijden Zie roze websitebutton Prijs Zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School

Back to School

Het nieuwe schooljaar is begonnen. En dat betekent natuurlijk ook een nieuw clubjes seizoen! Ben jij nog opzoek naar een leuke sport-, creatief of muziekclubje? Dit zijn onze tips! 

Back to School tips