icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
Heerlijke adresjes waar kids echt welkom zijn!
Uit eten

Heerlijke adresjes waar kids echt welkom zijn!

Zin om met de kids lekker een hapje te gaan eten ergens? Check hier onze tips voor Kidsproof adresjes in en om Arnhem!

Corona-update: Voorlopig zijn alle restaurants gesloten vanwege de coronamaatregelen. Heel veel restaurants hebben mogelijkheden voor take away. Vanaf 28 april mogen de terrassen onder voorwaarden weer open van 12.00 tot 18.00 uur.

Filteropties

Locatie
totaal 53 resultaten
Pagina: 12
totaal 53 resultaten
Pagina: 12

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Arnhem?

In de directe omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Arnhem, Duiven en Huissen

Op Kidsproof Arnhem vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Arnhem, Duiven, Huissen, Oosterbeek, Velp, Elst, Doesburg en Renkum!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.