Park Open in ArnhemTerug naar het overzicht

zondag 14 juli
Kom langs bij Park Open in Arnhem en geniet van live-muziek terwijl de kids creatieve activiteiten doen!

Park Open in Arnhem

Ben jij op zoek naar een leuke familie activiteit in de zomer? Kom naar Park Open! Tussen 9 juni en 14 juli zijn er van allerlei leuke activiteiten te beleven. Geniet van live-muziek en voor de kleintjes is er een creatief kinderprogramma. 9 juni vindt de kick-off party plaats, 23 juni kan je het NK Wielrennen kijken, 7 juli is er een optreden van de local heroes en er is nog veel meer!

Wat kunnen de kids zoal doen? Denk aan: knutselen, timmeren, zagen, schilderen, luchtgitaar spelen, rappen, lasergamen, musicallen, circuskunsten leren, panna of gewoon afkoelen onder de tuinslang. Er is heel de middag begeleiding, dus als jij lekker wil swingen op het podium wordt er op jouw kleintje gelet! Komen jullie ook langs?

Klik op de roze button voor meer info over het hele programma.

Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje? Neem een kijkje op onze pagina Kinderfeestjes.

Park Open


Arnhem
Openingstijden 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli en 14 juli. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

5x lente- en zomeruitjes in regio Arnhem

5x lente- en zomeruitjes in regio Arnhem

Er is echt zoveel te beleven in regio Arnhem. Van spelen en ontdekken in het groen en een duik nemen in het verleden tot dieren van de wereld ontmoeten. Sluit je heerlijke dagje uit af met het eten van een pannenkoek!

Bekijk alle tips