• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

TIP: kidsmenu met verrassing

23 augustus 2023
La Place heeft een nieuw kids menu en wíj hebben het deze week voor je uitgeprobeerd. Conclusie van Kidsproof-reporter Levi (echt geen makkelijke eter...): super lekker én leuk!
Kidsproof getest: nieuw kidsmenu van La Place

Tijdens de vakantie zijn we wat makkelijker qua voeding (Nog een ijsje? Tuurlijk!), maar nu is het tijd om weer terug in het normale ritme te komen. Maar we vinden het wel gezellig om af en toe samen buiten de deur te lunchen. Even echt alleen tijd voor elkaar. Deze week gingen we naar La Place en testten we gelijk het nieuwe kids menu

La Place kidsmenu tray

Bij binnenkomst pakken de kinderen hun eigen tray met een kleurplaat van Pluck de appel. De kids tray is lekker stevig en makkelijk vast te houden voor de kleintjes. Op het blad staat de uitleg: je kiest een drankje & je favoriete maaltijd en bij de kassa krijgen ze een verrassing.

La Place Kidsmenu buffet

Op naar de speciale kids corner! Ik zou dezelfde keuze maken als mijn zoontje: de aardbeiensmoothie zag er zo lekker uit. Als extraatje krijg je ook een gezonde traktatie die per seizoen wisselt. Om gezond eten extra leuk te maken geeft Pluck ook nog een leuke knutseltip. Deze zomer maak je bijvoorbeeld een leuke watermeloen boot. 

Als lunch kies je een tosti ham & kaas, een volkorenbroodje met gezond beleg of pancakes met fruitcompote en slagroom. De tosti was favoriet bij onze kids. 's Avonds kies je uit kipsaté, een (vega) kidsburger of pasta bolognese.

La Place kidsmenu memory

Bij de kassa krijgen de kinderen kleurtjes en een memoryspel van Pluck. Aangezien we even moeten wachten op de versbereide tosti, wordt het spel direct gespeeld tot de buzzer gaat. Yes, de tosti is klaar!

La Place kleurplaat

Na het eten wordt er nog even gekleurd en de woordzoeker gedaan. Ik krijg ze bijna niet meer mee naar huis. Nog maar even rustig van een kopje koffie genieten dan. Eén ding is zeker: we komen snel weer bij La Place eten!

La Place kidsmenu eten en drinken

Goed om te weten

Het lunchmenu is verkrijgbaar voor €6,95 en het dinermenu voor €8,95. Dit is inclusief drankje, maaltijd, gezonde traktatie en cadeautje. Het aanbod en de voorraad kan een beetje verschillen per locatie. Het nieuwe kids menu is bij bijna alle La Place restaurants in Nederland verkrijgbaar. De uitzonderingen vind je op de website van La Place.

Via de roze button vind je een La Place locatie bij jou in de buurt.

Eet smakelijk!

Naar de website